AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

Çedes Projesi kapsamında Değerler Eğitimi kulübü öğrencileri bu ayın konusu Vatanseverlik için Kulüp Danışman öğretmeni Uğur Şimşek önderliğinde pano oluşturdular.

Mrt

7B Sınıfı Teknoloji Tasarım dersinde Maket ev yaptılar.

Mrt

5/A Çevremizi Temiz Tutalım Etkinliği Fen Bilimleri dersi öğretmeni Canan Özdemir önderliğinde gerçekleştirildi.

Şbt

Çedes Projesi ve değerler eğitimi kapsamında Sabır Değeri için pano oluşturuldu. Pano için emeği geçen kulüp Öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzdaki tüm şubelere deprem eğitimi verildi.

Ara

Şiirde dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Kasım ayı değerleri sorumluluk ve özdenetim değerler kulübü öğrencileriyle kulüp öğretmeni Uğur Şimşek tarafından yapılan pano ve çeşitli etkinliklerle öğrenildi. Kulübün bütün Öğrencileri panoya katkıda bulundu. Sorumluluk bilinciyle kendilerini denetleyip üzerine düşen görevleri yerine getirdiler.

Kas

Atatürk törenler eşliğinde anıldı.

Ekm

Okulumuzda Çedes projesi kapsamında Ekim Ayı değerleri Nezaket, Edep, saygı çeşitli etkinliklerle öğrencilere anlatıldı. Kulüp öğrencileriyle birlikte pano yapıldı. Panonun sunumu ve görselleri grup çalışması şeklinde tamamlandı.