Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://tatarlicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Tatarlı Kasabası Altınhisar Mah. Ali İhsan Paşa Cad. No67 Dinar/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaç ve değerleri doğrultusunda ;her türlü fırsatın sağlandığı ahlaklı,okulunu seven,mutlu,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan,kendi ayakları üzerinde durabilen,başarılı bireyler yetiştirmektedir.
MİSYON : 1.öğrencilerimize her türlü fırsatı sağlamak için varız. 2.Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. 3.Türk toplumunun değerlerini,ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. 4.Çevremizi eğitim konusunda bilinçlendirmek için varız. 5.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. 6.geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :
Misafirhane :